Det nærmer seg motbakkeløp

Ånstadblåheia OPP går av stabelen lørdag 8.september! Vi arrangerer løp for både barn og familier. I tillegg har vi egen mosjons- og konkurranseklasse. Også i år håper vi på god deltakelse fra bedrifter! Skal vandrepokalen vandre videre eller bli værende hos Kystvakten? 

For å delta på Ånstadblåheia OPP trykk her. Du kan betale med kort eller vipps! Vi har i år som i fjor vår samarbeidspartner Intersport AS med som hovedsponsor av premier for beste kvinner og menn! 

Når det gjelder bedriftspremien vanker ikke bare heder og ære og vandrepokal, men også en premie til verdi av kr. 5000,- Sortland Mat og Vinhus er hovedsponsor her! Fantastisk med et slikt godt engasjement fra nærmiljøet! 

 

Velger du å ta turen opp i et roligere tempo, kan du gjøre det og være med i trekningen av flotte premier sponset av næringslivet på Sortland. Både Sortland Hud og fotpleie, Nikita og Galleri Vesterålen sponser fine premier! 

For alle som deltar i regi av Vesterålen Summergames vanker også hovedpremieutdelingen fra alle løpene! Dette blir spennende!