Klubbkveld

Klubbkveld er trening/frikjøring hver mandag kl 17.30-20.30, med en halv times pause kl.19.00 hvor heisen stoppes. Sosialt med kaffe og vaffel i varmebua.

Klubbkveld er kun for ordinære medlemmer (ikke støttemedlemmer). Les om innmelding/medlemskap i klubben her.

Foreldre av barn som er medlem i klubben må regne med vakt i kafé eller heis på klubbkvelder. Vaktlister for kafé og heis finner du på forsiden.

Barn som er nybegynnere i klubben, men som har foreldre/foresatte som ikke kan kjøre på ski, oppfordres foreldre/foresatte å ta kontakt med voksne som er i bakken – det er alltid noen som er behjelpelig med å få ”nye” unger på ski. Det blir også arrangert kurs for voksne nybegynnere på forespørsel.