Sortland Alpinklubb med 15 løpere på Neglesprett

I helga arrangeres Neglesprett i Harstad med slalåm lørdag og storslalåmrenn søndag. Sortland Alpinklubb har i dag deltatt med 15 løpere i klasse U8-U16.

Sollia alpinsenter

Sol, klart, fint og iskaldt er stikkord for dagen. Gode forhold i bakken var det også, i følge de som stod på ski! En flott gjeng Sortlandsalpinister med foreldre tok turen til Harstad for å delta på årets første renn og samtidig få gjennomført noen treningsøkter. Med varierende muligheter til å trene i egen bakke, blir det ekstra viktig å benytte seg av muligheter som dette!

Vegard Solheim (16) tok 2.plassen i U16 idag. Oddbjørn Hjellbakk tok 5. og Karstein Johan Larsen 6.plass.

U12-U16 Sortland Alpinklubb

 

 

 

I U16 jenter kom Linnéa Solvoll Laupstad inn som nr 6.  Andreas Solvoll Laupstad klarte å innhente 2.plassen i U12, etter å ha ligget litt bak første runde. Markus Repstad debuterte for Sortland Alpinklubb i dag, og synes det var veldig artig å delta på renn. Resultatene for SL kan ses her. 

I klassene U8-U10 deltok Kristoffer Solvoll Laupstad, Christian Fredrik Svartsund, Johanna Solvoll Laupstad, William Svartsund, Oliver Skoglund, Thea Jakobsen, Isak Jakobsen, Karl-Even Heggeli og Storm Bowitz. De fem siste debuterte på renn i dag, og tilbakemeldingene er at de synes at det var stor stas; både å overnatte på skole og å delta på slalåmrenn! 

Alle resultater fra Neglesprett-arrangementet U12-U16 kan ses her.