Joacim er hjemme igjen

En uke etter den fatale ulykka i vårt alpinanlegg, ble Joacim Pedersen Gullholm skrevet ut fra sykehuset. Han jobbet som driftsmedarbeider, og stod ute og serverte t-kroker rett foran vendestasjonen ved påstigningen. Nå har det gått 10 dager siden ulykka, og formen hans er stigende og han har det etter forholdene bra. 

I ettermiddag har Sortland Alpinklubb arrangert et møtepunkt mellom Joacim og en del av dem som var involvert i hjelpearbeidet eller vitner til ulykka ulykkeskvelden. Både Joacim og foreldrene satte stor pris på dette møtepunktet, hvor de fikk tettet en del hull i forhold til hva som egentlig skjedde denne kvelden. I tillegg satte de pris på å få truffet alle, få delt historien og få snakket ut om hendelsen. Nå er Joacim positivt innstilt til at han raskt vil komme seg igjen og ved godt mot. 

Fine forhold i Ånstadblåheia 9.mars 2018.

Det var en ung gutt fra Troms fylke som også ble skadet da drivhjulet falt ned fra vendestasjonen forrige tirsdag. Han ble utskrevet fra sykehuset to dager etter ulykka, er ved godt mot og kom seg tilbake på skolebenken mandag denne uka. 

Når man ser på fakta, dimensjoner og vekt forstår man hvilke krefter som må ha vært i sving her. Vi i Sortland Alpinklubb er utrolig glade for at det har gått så bra med de begge.