Firedobbelt gull til Sortland

Denne helga gikk Ankenes Skifestival av stabelen! Her konkurreres det i slalåm og parallellslalåm for alle U12 og eldre, og er et populært renn å delta på. I år ble begge renn kjørt lørdag på grunn av værforholdene.

Firedobbelt gull til Sortland!

Sortland stilte til start med to løpere; Karstein Johan Larsen (14) kjørte i klassen U16 og Andreas Solvoll Laupstad (11) i klassen U12. Begge løperne leverte, og det hele endte med firedobbelt gull til de to Sortlandsløperne! Både i slalåm og parallell-slålåm kjørte de begge inn til førsteplasseringer! 

Disse resultatene ligger det mye hardt arbeid bak! Alpinklubben kjører treningsøkter minimum tre ganger i uka, når forholdene i bakken tillater det! Inneværende sesong har både Sollifjellet i Harstad og andre bakker vært alternativene for å få kjørt trening, i tillegg til en god uke i Levi i Finland i november som sesongstart. Sistnevnte har vært en tradisjon i klubben i mange år. 

Sortland Alpinklubbs løpere har i følge trenerne veldig god treningsmoral og holdning. Dette er viktig for å få fremgang! Løperne tar tilbakemeldingene med et smil og yter sitt ytterste på hver eneste trening! Frikjøringen kommer etter trening! Klubben er stolt over at vi stadig gjør oss bemerket på renn med gode resultater! Vi gratulerer både Karstein og Andreas med gull!