Ånstadblåheia OPP 8. september 2018

Da kan vi med glede meddele at påmelding til Ånstadblåheia OPP er åpnet! MELD PÅ HER. Vi kjører samme løypeprofil som i fjor, og håper at mange vil være med på både barneløp, mosjonsløp/tur og i konkurranseklassen! Også i år arrangerer vi bedrifts-konkurranse, og er selvsagt spente på om vandrepokalen fra i fjor skal vandre videre eller bli hos Kystvakten. Vi skal sørge for god stemning, bevertning i fjellet og fine premier! 

En sprek gjeng fra Stamina som deltok 2017.

Vi starter opp kl. 13 med barneløp kl. 14, mosjonsløp kl. 14:30 og konkurranseløp kl. 15:00. Mer informasjon om tidsplan finnes i arrangementet. (se link ovenfor) 

Kriteriene for bedriftskonkurransen er like som i fjor

Fjorårets bedriftsvinnerlag: Kystvakten.
  • 5 deltakere som et minimum
  • Må delta i konkurranseklasse
  • Angi bedriftsnavn i feltet klubb slik: “X bedriftnavn“. 
  • Gjennomsnittstiden er tellende

Premiering

For konkurranseklassen premieres de tre beste kvinner og menn! I mosjonsklassen og barneklassen trekkes flotte premier tilfeldig og i bedriftsklassen er det gjennomsnittstiden som gjelder og en bedrift kåres til vinner! 

Vesterålen Summergames

Nytt av året er at Ånstadblåheia OPP er et av løpene i Vesterålen Summergames! Du kan velge å delta på kun Ånstadblåheia OPP, eller gå “all in” og bli med på den større konkurransen som involverer løp i flere kommuner, og gir deg mulighet til å oppleve vakker natur og flotte fjell i hele Vesterålen, samt mulighet til å vinne enda flere flotte premier! For mer informasjon om Vesterålen Summergames, trykk her.