Solid støtte fra Rema 1000 nord til alpinklubben

Få dager etter at det utenkelige inntraff i alpinbakken vår i Ånstadblåheia, hvor drivhjulet falt ned og skadet to personer, begynte både bedrifter og private å snakke om kronerulling, spleising og bidrag til nytt utstyr. Rema 1000 nord var en av de bedriftene som var først ute med ønsket om å støtte Sortland Alpinklubb i den triste situasjonen som har oppstått med sesongavbrudd, tapte inntekter og manglende skitrekk. Sammen med Polar Kraft og Arild Alvestad gikk Rema 1000 ut offentlig og startet en kronerulling, og det ble kjørt igang en SPLEIS, hvor både bedrifter og private kan være med på et spleiselag som vil komme mange til gode i form av et godt aktivitetstilbud på vinterstid. 

Mars måned er den måneden hvor vinteren er kjent for å være mest stabil her i nord. Fra vi går inn i denne måneden regner vi derfor at bakken skal være åpen stort sett hver dag. Ser vi på tall fra tidligere sesonger er dette måneden hvor klubben har størst inntekt, hvor salg av heiskort, skiutleie og kiosk fort kan utgjøre opp mot 700.000 kr, inklusive påsken og skoleutleie.  

 

Per Aage Klo er kjøpmann på Rema 1000 nord og har de siste årene engasjert seg mer og mer for at alpinbakken skal være et godt og attraktivt aktivitetstilbud for barn, ungdom og voksne i Vesterålen. Han er en ildsjel, som sammen med mange andre har et stort antall timer bak seg i anlegget.  Han ønsker nå i tillegg å gi et solid bidrag på kr. 100 000,-  til Sortland Alpinklubb for å vise sin støtte, slik at klubben kan fortsette det gode arbeidet og sørge for at vi kan opprettholde det unike tilbudet vi har til Vesterålens skiglade nedoverkjørere!

Vi sier tusen takk til Rema 1000 nord!