Sesongavslutning 2019

Det ble en brå avslutning på årets sesong. Lørdag 20.04 var hele bakken åpen, med høvelig greie forhold og få besøkende. På grunn av regn og plussgrader måtte anlegget stenge ned søndag. Allerede mandag var det store bare områder i fjellet. Våren kom raskt!

Vi hadde regnet påsken som en bonus, ettersom den kom såpass sent i år. Til tross for at vi fikk en sen sesongstart først i slutten av januar har vi hatt hele 61 driftsdager i anlegget! Vi har hatt 18 skole og bedriftsbesøk!

Over 5000 gjester

Siden sesongoppstart 28.januar har vi hatt omlag 5200 gjester i anlegget. Det til tross for at vi de første 19 driftsdagene kun hadde skitauet i drift. Etter at vi startet opp med nytt skitrekk 1.mars har anlegget hatt over 4200 gjester, med andre ord et veldig godt besøk. Vi har vært heldig med vinterværet i mars og april, og hatt få stengte dager i anlegget.

Aktive utøvere i Sortland Alpinklubb

Vi har denne sesongen gjennomført en runde med skiskole, og fått inn en del nye utøvere. I dag har vi 34 aktive utøvere, og det er plass til flere! De aller fleste av våre utøvere er i alderen 6-12 år.

En del av de aktive utøverne i Sortland Alpinklubb på sesongavslutning. Vi har totalt 34 aktive utøvere.

Sortland Alpinklubb takker for innsatsen

For at barn og voksne skal kunne benytte seg av bakken i Ånstadblåheia Alpinsenter er det mange som bruker av sin fritid for å sørge for at vi har et godt tilbud! I drifta er det mange som jobber hundrevis av timer med dugnad både for å holde maskiner, heis, bygninger og alt det administrative på stell. Bakken skal prepareres til hver driftsdag og det krever bemanning som kan stille til ugunstige tidspunkter! I tillegg lages det kaker og vafler, sveler og kanelsnurrer som gir en kjærkommen inntekt til klubben! Uten alle dere som stiller opp og gir av deres tid og kunnskap, hadde ikke dette latt seg gjøre!

Takk for besøket

Vi vil til slutt takke alle dere som besøkte anlegget vårt sesongen 2019. Vi håper at vi ser dere igjen neste sesong.