Fantastisk start på sesongen

I dag åpnet Sortland Alpinklubb opp skitrekket i Ånstadblåheia. Hele 355 gjester har fått testet forholdene i bakken, og tilbakemeldingene har vært veldig positive. Til tross for at det tidvis ble lang ventetid for å få utstedt heiskort, var stemningen god i vinterkulden. 
Vi har idag hatt mange nye ansatte i jobb, og med salg av både sesongkort, bedriftskort, dagskort, klippekort og halvdagskort har det vært mye å henge fingrene i for alle. I kaféen har det vært fullt hus fra vi åpnet bakken kl. 11 til stengetid kl. 17. Det er ikke helt innenfor normalen at kafébeholdningen må påfylles flere ganger i løpet av en åpningsdag! Nystekte kanelsnurrer var populært, og hele baksten gikk med idag! 

Arkivfoto. Det ble for hektisk idag, til at noen fikk tatt bilder av dagens forhold! 🙂

I tillegg til fem nye ansatte har omlag 15 personer vært til stede på dugnad for å bistå i oppstarten med alt fra opplæring, justering av ski og andre praktiske gjøremål som oppstår i løpet av dagen. Det er en god betaling for alle som legger tilbake mange dugnadstimer i anlegget, at man idag får massevis av hyggelige tilbakemeldinger i både skiutleie, billettluka, bakken og kaféen. 

Til tross for et veldig stort besøksantall opplevde vi idag kun 3 stopp i heisen med totalt 10-15 minutter driftsstans. Dette oppstod på 8.mast ved avstigning fra heis. Vi har hatt ventetid opp mot 20 minutter i heisen idag. Det er klart at mye av dette skyldes et stort antall besøkende. Vi ser frem til å få på plass et eget barneskitrekk, som kan avlaste hovedskitrekket en del. 

 

Husk at vi har åpent i morgen fra kl. 11 til 17. Vi ønsker alle sammen velkommen til nypreparert bakke!