Skiskole 2020

Sortland Alpinklubb ønsker å arrangerer skiskole for unge alpinister fra sesongen 2020.

Målsetningen med dette kurset er å bli trygg på ski og i heisen, lære seg å stoppe og å svinge. Hovedmålet er at barnet skal føle trygghet og selvstendighet i bakken, samt å ha det gøy!

Kriterier for å delta på kurs er:

• Barnet må være fylt 5 år inneværende sesong (senest 30. mars 2020)
  • Kurset går over tre ettermiddager.
  • Oppmøte kl. 16:00 mandag og kl. 16:00 onsdag.
  • Hver økt har en varighet på 2 timer. Kurset går utenom åpningstid. Totalt 6 timer.
  • Prisen på kr 250,- inkluderer skiskole og 1 års medlemskap i Sortland Alpinklubb. Dette må være betalt på forhånd. Faktura blir tilsendt på e-post.
  • Etter gjennomført Skiskole kan barna delta på Sortland Alpinklubbs U10-treninger.
  • Det er viktig at en på forhånd av kurset ordner med utstyr, tilpassing av utstyr samt keycard for medlemskapet. Keycard koster kr. 20,- i medlemskapet. Ved å møte opp 30 minutter før kursstart kan en få hjelp til skiutleie, dersom behov.
  • Foreldre/foresatte er til stede i bakken, det er ikke et kriterie å stå på ski.
  • Sortland Alpinklubb har skiutleie til de som trenger det.
Med forbehold om at endringer kan forekomme.
Meld på kurs her:

Skiskole

• Skiskolen har en varighet på 6 timer, over tre dager. Den går mandager og onsdager utenfor åpningstiden til bakken. Kl. 16:00-18:00. Det er 10 plasser på hvert kurs. Nye medlemmer, 5-12 år, får skiskolen gratis som en del av medlemskontingenten. Husk å meld inn ditt barn i klubben, når bestilling av skiskole er gjort.

• Skiskolen er satt opp i oppgitte uker, men gjennomføres slik med forbehold.

Ånstadblåheia Alpinsenter

Hopp til verktøylinje